Newsletter
Email:
Poll: Ce stiri preferati!
Care sunt stirile Dvs. preferate?
Acasă | Sport | ”Import” masiv de fotbalisti in Bulgaria

”Import” masiv de fotbalisti in Bulgaria

Mărime font: Decrease font Enlarge font
Logo-ul al Ligii Profesionale de Fotbal din Bulgaria Logo-ul al Ligii Profesionale de Fotbal din Bulgaria

Prima ligă bulgară de fotbal a înregistrat o creștere de 6,9% a numărului de fotbaliști  expatriați anul trecut, potrivit unui nou studiu demografic al CIES Footbal Observatory efectuat asupra 31 de campionate de fotbal. Aceasta este cea mai mare creștere observată. Ca număr de fotbaliști expatriați Bulgaria este urmată de Ucraina (cu o creștere de 6,2%).

La polul opus se află Grecia, al cărei dezordine economică a provocat o scădere a ratei transferurilor în străinătate de 14,9%. Expatriații reprezintă în prezent mai puțin de o cincime din membrii echipelor din trei campionate (Slovenia, Serbia și Croația) din cele 31 analizate. Ultimul raport afirmă că fotbaliștii expatriați reprezintă mai mult de un sfert din jucătorii din  toate pozițiile dintr-o echipă, cu o creștere record de 44,3% din numărul de transferuri. Procentul lor a atins aproximativ 50% în șase dintre campionatele studiate (Cipru, Anglia, Portugalia, Belgia, Italia și Turcia). Cel mai înalt nivel a fost înregistrat în prima ligă cipriotă, 74,2%.

Brazilia rămâne de departe țara cu nivelul cel mai ridicat de fotbaliști expatriați. Totuși numărul total de brazilieni transferați a scăzut ușor de-a lungul ultimului an, de la 524 la 515. Invers, expatriații ce provin din Franța, a doua țară din lume ca număr de jucători expatriați, au crescut numeric semnificativ, de la 245 la 169. Cea mai ridicată creștere s-a înregistrat în Spania (de la 34 la 148 de jucători transferați) și în Portugalia (de 41 la 171 de transferuri înregistrate). 

Subscribe to comments feed Comentarii (4 publicat):

Katie pe 27/03/2014 22:34:40
avatar
Good day!This was a really wdruenfol Topics!I come from roma, I was luck to search your topic in googleAlso I get a lot in your theme really thanks very much i will come daily
Thumbs Up Thumbs Down
0
Patience pe 28/03/2014 15:48:10
avatar
Kudos! What a neat way of <a href="http://fhiglnqiol.com">thikning</a> about it.
Thumbs Up Thumbs Down
0
Valinda pe 28/03/2014 17:45:08
avatar
That's really thinking at an imersspive level http://infnknztbd.com nzbohdvtds [link=http://zocpwvsuy.com]zocpwvsuy[/link]
Thumbs Up Thumbs Down
0
Robbie pe 03/04/2014 10:58:22
avatar
Gee wirllkeis, that's such a great post! http://dcbxtc.com cwaxvzrzwzn [link=http://itlrbhvsdk.com]itlrbhvsdk[/link]
Thumbs Up Thumbs Down
0
total: 4 | aratând: 1 - 4

Publică comentariu comment

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Introduceţi codul din imagine:

  • email Trimite prin email unui prieten
  • print Versiune pentru tipărire
  • Plain text Doar text
Tagged as:
Evaluează acest articol
0