Newsletter
Email:
Poll: Ce stiri preferati!
Care sunt stirile Dvs. preferate?
Acasă | Sport | Miodrag Ješić revine ca antrenor pentru revitalizarea CSKA Sofia

Miodrag Ješić revine ca antrenor pentru revitalizarea CSKA Sofia

Mărime font: Decrease font Enlarge font
Foto BGNES Foto BGNES

Antrenorul sârb Miodrag Ješić a revenit oficial ca antrenor la conducerea echipei bulgare de vârf CSKA Sofia. ”Mă simt foarte bine să mă întorc în locul în care am obținut câteva mari succese” a comentat Ješić la conferința de presă de prezentare a sa de marți. El a mai spus că este pe deplin conștient de ceea ce reprezintă CSKA, și anume cel mai mare club de fotbal din Bulgaria. El și-a asumat sarcina obținerii unor rezultate menite să justifice faima clubului de fotbal bulgar.

Ješić a fost până în prezent antrenorul echipei profesioniste saudite de fotbal Najran. El a mai antrenat CSKA Sofia între 2004 – 2006. În perioada activității sale de antrenor al CSKA aceasta a devenit campioana Bulgariei și a învins Liverpool în faza calificărilor pentru Cupa Campionilor UEFA.

La conferința de presă de marți, antrenorul sârb a afirmat că toate neînțelegerile care au determinat plecarea sa de la echipă în 2006 sunt acum uitate. Sârbul a semnat un contract cu CSKA Sofia cu o durată de doi ani și jumătate cu posibilitatea prelungirii pentru același interval de timp. În prezent echipa ocupă poziția a patra în clasamentul Diviziei A bulgare la fotbal cu 29 de puncte din 15 meciuri, la 9 puncte diferență față de liderul clasamentului Ludogoreț Razgrad. 

Subscribe to comments feed Comentarii (2 publicat):

Hasan pe 15/04/2013 01:23:27
avatar
Sadly he was never published in Bulgaria he left the cotruny in 1967 and never returned. He had serious problems with the totalitarian regime so he was adviced to leave the cotruny in order not to go into jail or a camp.. he's known in many countries but not his own. I hope someday he'll publish in Bulgarian again. That's about all I know.. Oh and he was born in Veliko Tarnovo a beautiful Bulgarian city that, in his own words, influenced his work a lot.
Thumbs Up Thumbs Down
0
Andrey pe 16/04/2013 15:42:24
avatar
I'm glad you remembered your cmeara too! You live in a great city. Oh, how I wish I had a house with a big wrap-around front porch. They look so inviting-- especially with a sleeping cat at the front door.Thanks for sharing your city! Have a great week,jj
Thumbs Up Thumbs Down
0
total: 2 | aratând: 1 - 2

Publică comentariu comment

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Introduceţi codul din imagine:

  • email Trimite prin email unui prieten
  • print Versiune pentru tipărire
  • Plain text Doar text
Tagged as:
Image gallery
Evaluează acest articol
0