Newsletter
Email:
Poll: Ce stiri preferati!
Care sunt stirile Dvs. preferate?
Acasă | Sport | Levski Sofia racordată la imperiul fotbalistic al Gazprom

Levski Sofia racordată la imperiul fotbalistic al Gazprom

Mărime font: Decrease font Enlarge font

Echipa bulgară de fotbal Levski Sofia este pe cale să încheie un contract de sponsorizare cu firma gigant rusă Gazprom se precizează într-un comunicat al conducerii clubului citat de cotidianul rus Kommersant. Semnarea contractului va coincide potrivit așteptărilor din prezent cu data lansării proiectului magistralei de tranzit a gazelor naturale prin Bulgaria South Stream, adică 7 decembrie. Directorul Gazprom Alexey Miller a făcut recent aluzie la posibilitatea semnării contractului de sponsorizare între compania sa și echipa de fotbal din Bulgaria.

La 15 noiembrie 2012 Miller a semnat în prezența premierului Bulgariei Boyko Borisov protocolul final de investiții al părții bulgare la realizarea magistralei South Stream. De-a lungul verii, Borisov anunțase intenția probabilă a Gazprom de finanțare a rivalei Levski, echipa CSKA Sofia, care suferă de pierderi financiare. Nu este clar motivul pentru care a fost aleasă de Gazprom echipa Levski în locul CSKA, deși potrivit experților compania ar prefera îndeobște sponsorizarea echipelor cu echipament albastru, corespunzător culorilor emblemei sale.

În afara deținerii echipei ruse Zenit din Sankt Petersburg firma Gazprom sponsorizează și  echipele de fotbal germană și sârbă Schalke și Steaua Roșie Belgrad, iar recent a încheiat o convenție comercială cu echipa de fotbal engleză Chelsea, care aparține magnatului rus Roman Abramovici. 

Subscribe to comments feed Comentarii (2 publicat):

Katsu pe 15/04/2013 00:15:04
avatar
Напиши коментар Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>
Thumbs Up Thumbs Down
0
Paulo pe 16/04/2013 15:08:42
avatar
Si cum Laszlo Borbely nu voia sa dea aviz de mediu lui CHEVRON pt exploatarea gaozelr de sist ia sa vezi ce se intampla ... Apare un dosar de urmarire penala contra sa... El isi da repede demisia si dosarul se va finaliza intr-un NUP.
Thumbs Up Thumbs Down
0
total: 2 | aratând: 1 - 2

Publică comentariu comment

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Introduceţi codul din imagine:

  • email Trimite prin email unui prieten
  • print Versiune pentru tipărire
  • Plain text Doar text
Tagged as:
Evaluează acest articol
0