Newsletter
Email:
Poll: Ce stiri preferati!
Care sunt stirile Dvs. preferate?
Acasă | Social | Maneaua da, maneaua nu, si orbirea neintentionata a birocratiei europene

Maneaua da, maneaua nu, si orbirea neintentionata a birocratiei europene

Mărime font: Decrease font Enlarge font
File foto. File foto.

Payner Media, fabrica bulgară de manele (chalga) a renunțat la un proiect finanțat cu 3.197.324 de leva fonduri europene și 287.735 de leva cofinanțare bulgară. Compania a explicat că va cumpăra în continuare echipament de studio fără a mai pierde vremea cu procedurile europene.

Îți mulțumim, Payner, pentru că ai pus capăt acestei rușini !

După acordarea finanțării s-au format două grupuri în Bulgaria – unul de oponenți fervenți ai măsurii și unul de oameni ”merge și așa” care au insistat că a fost vorba doar de afaceri. Nu-mi pot imagina cum intelectualii bulgari reușesc să-și mențină fețele impasibile când afirmă că maneaua merge în timp ce-și storc creierele cum să prevină contactarea de către copiii lor a mentalității maneliste. Nu doresc să plătesc pentru niște instituții europene care refuză să emită judecăți de valoare deoarece se tem de acuzațiile de discriminare, astfel încât rămân oarbe în mod deliberat în privința esenței problemei asupra căreia sunt chemate să decidă. Ele se supun literei legii iar principiile le aruncă la câini.

Maneaua este mizerie, altfel este realmente greu de exprimat această mizerie în întregime în fața publicului străin. Dacă instituțiile europene refuză să-și facă treaba, atunci mitraliera poate ar fi mai potrivită pentru curățarea gunoiului și ar fi cu siguranță mult mai ieftină pentru menținerea curățeniei.   

Subscribe to comments feed Comentarii (3 publicat):

Ace pe 27/03/2014 09:14:37
avatar
I don't know anyone more aptporriape than u who can represent your country better than u. Let's say it loudly-ur blog is the BEST BULGARIAN. VERY WELL DONE, Iv. Congrats!П.С. Това, което ме радва още повече, е това за колко много български момичета си истинско вдъхновение и образец за стилово поведение. Отговорна задача, с която само ти можеш да се справиш. Продължавай смело напред! С теб сме! =)
Thumbs Up Thumbs Down
0
Mohammad pe 27/03/2014 19:23:56
avatar
Fetita Junglei13 spune:Eeee, doi am: unul mare de inaltime,altul mare in <a href="http://qezumkjeswq.com">funtice</a>.La 2 case departare de mine,vis-a-vis unul de altul,rude intre ei.Inaltul asculta in masina sau cu boxele pe pervaz,doar şacalaka si să moară "dujmanii mei",de dincolo rasuna "sa moara dujmanii mei" felicitaaaa, să moară dujmanii mei şi din cand in cand, cand sotia il paraseste,cam o data pe luna,dupa o cearta soldata cu lovituri de ambele parti,pentru cateva zile,pe langa "dujmani",felicita, se aude si "o iubeam numai pe ea". Dupa 3zile,la reintoarcerea ei acasa apare in peisaj si "ca nevasta mea nu-i nimenea" şi-uite-aşa o duc pe2nă la iarnă.Degeaba am radio-ul dupa mine tot timpul,ca tot il acopera baietii veseli.Astuia cu <a href="http://qezumkjeswq.com">funtice</a>,cand i-a luat foc casa,anul trecut,au auzit unii vecini trosnete,dar au crezut ca s-a apucat nebunul de gratare,ca asa-l ia pe el un val si poate sa fie si 2noaptea,al nostru e cu maneaua si gratarelul in vena.Tata vroia candva,cand eram mai mica,sa ia niste sirene d-alea de la bariere,sa le puna intr-un pom si sa le dea drumul sa tiue,sa iasa vecinii,sa le opreasca,apoi sa le dea drumul iar.Vara trecuta mi-a zis ca regreta ca n-a facut-o, tinea acum sirenele pornite cat timp se duelau si ei in manele.
Thumbs Up Thumbs Down
0
Nicole pe 28/03/2014 18:54:56
avatar
Blindius spune:Ce nu-mi place mie la casă este faptul că sunt mulţi păianjeni.Şi dacă aş sta la casă,mi-aş lua şi eu vreo 3-4 animăluţe.Aş pune şi muzică,ate2t ce2t să nu mai aud maelnlee din jur.Dacă erai prietenă cu manelarii,eei chemai la tine şi poate,poate eei păcăleai să asculte Nightwish. http://wpfmavoeko.com vxbmueeu [link=http://zbloqxfbaky.com]zbloqxfbaky[/link]
Thumbs Up Thumbs Down
0
total: 3 | aratând: 1 - 3

Publică comentariu comment

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Introduceţi codul din imagine:

  • email Trimite prin email unui prieten
  • print Versiune pentru tipărire
  • Plain text Doar text
Tagged as:
Evaluează acest articol
0