Newsletter
Email:
Poll: Ce stiri preferati!
Care sunt stirile Dvs. preferate?
Acasă | Politic | Revoltele postelectorale arata „succesul” alegerilor

Revoltele postelectorale arata „succesul” alegerilor

Mărime font: Decrease font Enlarge font

Cabinetul bulgar interimar a pregătit şi condus impecabil alegerile generale anticipate de duminică, potrivit premierului Marin Raykov. „Ziua alegerilor s-a desfăşurat şi încheiat cu succes şi în mod paşnic din perspectiva organizării de care am răspuns eu”, a declarat Raykov în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurată luni.

Duminică după amiaza un mic grup de protestatari care cereau anularea rezultatelor alegerilor s-au ciocnit cu poliţia şi au năvălit în centrul de presă internaţional organizat cu ocazia alegerilor în incinta Palatului Naţional al Culturii din Sofia. Această tulburare agresivă a ordinii publice a determinat întârzierea începerii conferinţelor de presă post-electorale, un fapt fără precedent în istoria democratică a Bulgariei. Datorită haosului creat, fostul partid GERB de guvernământ care s-a clasat pe primul loc – iarăşi pentru prima dată în istoria vieţii politice bulgare – a decis să anuleze conferinţa de presă. Prima conferinţă, organizată de Partidul Socialist Bulgar, a început abia după miezul nopţii. În acelaşi timp, un torent de sesizări cu privire la violări ale legii electorale a început să curgă de pe tot cuprinsul Bulgariei pe toată durata zilei alegerilor.

Potrivit lui Raykov, nu au existat încălcări semnificative ale legii în timpul desfăşurării scrutinului electoral. În particular însă premierul interimar bulgar a susţinut împotriva evidenţei că nu au existat plângeri înregistrate de observatorii electorali cu privire la eşecul obţinerii copiilor proceselor-verbale realizate în cadrul secţiilor de votare. 

cu privire la eşecul obţinerii copiilor proceselor-verbale din cadrul secţiilor de votare. Presa străină a menţionat de asemeni pe larg percepţia generală a fraudelor comise cu prilejul votului de duminică. 

Subscribe to comments feed Comentarii (4 publicat):

Dahrann pe 19/01/2015 06:20:44
avatar
Your's is a point of view where real inngtlieelce shines through.
Thumbs Up Thumbs Down
0
Guruprasad pe 20/01/2015 08:15:36
avatar
Nu eențeleg al doilea <a href="http://xabzgsk.com">exmlpeu</a>. Putem avea een același timp și corupție și justiție funcțională. Totul e ca justiția funcțională să judece faptele de corupție, dar asta nu eenseamnă că ele dispar odată cu funcționalitatea justiției cum nu dispar nici omuciderile, nici hoții de buzunare.Eu n-aș fi așa de aspru cu Ponta. Sunt uluit cum și-a schimbat discursul een ultimele săptăme2ni eentr-unul responsabil și eencărcat cu elemente concrete, cu soluții cu care poți sau nu să fii de acord, dar care sunt supuse judecății tuturor. Deosebire radicală față de ceilalți colegi din USL care een afară de contestarea lui Băsescu și a oricui nu e de acord cu ei nu propun nimic de luni și luni de zile.
Thumbs Up Thumbs Down
0
Palak pe 21/01/2015 13:50:33
avatar
I would say my breakfasts right now are very proscseed. I've tried some other unproscseed options, but they don't feel very satisfying at this point. To what extent I wonder, is the substances in my breakfast creating an extra allure to keep eating them, even though they are not the most healthful choice?I do have to say, that I have moved away from frozen dinners and sandwich meat with preservatives in them. Small changes can go a long way! http://hrqnclwsm.com biltpe [link=http://mufkyexb.com]mufkyexb[/link]
Thumbs Up Thumbs Down
0
Paras pe 22/01/2015 14:12:48
avatar
Ehei , Roxano , fata Omidei , parca stiai tu ce scriai acum mai putin d-un an ,<a href="http://bvibqkrgknk.com"> dsepre</a> Calin :"Cu tot riscul de a fi antipatică, spun ceea ce le spuneam şi ţărăniştilor ce2nd erau la guvernare şi greşeau: nu e bine, Căline! Drumul e greşit, te duce pe fundătură. Revino-ţi, fii domnul pe care eel cunoaştem! Fă diferenţa, altfel, nu vom mai avea ce alege."Si tot atunci il laudai de zor pe ... Orbamn , acum amicul si sprijinitorul lui ....... Crin !!Saraca de tine , Roxanico ! E greu cu virajele astea , pe scari ... Oh ,oh , si cind imi aduc aminte din tineretzele tale , cind erai tzaranista (ca multi dup-aici ) infocata si injurai la greu PNL-ul , mai ca-mi vine sa zic si eu ca Agamitza Dandanache : ... si clopotzei balanga-balanga , domnitza mea ! ....... vai , ce ametzit sunt , domnitza mea ! :)p.s. am repostat si eu aici , ca la liberala Roxana vad ca nu apare ! Poate reusesti tu sa-i transmiti pe blog din partea mea , postarea asta si sa-i urezi ... succesuri multe , cu Calin Anton in frunte !
Thumbs Up Thumbs Down
0
total: 4 | aratând: 1 - 4

Publică comentariu comment

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Introduceţi codul din imagine:

  • email Trimite prin email unui prieten
  • print Versiune pentru tipărire
  • Plain text Doar text
Tagged as:
Articol fără etichete
Evaluează acest articol
0