Newsletter
Email:
Poll: Ce stiri preferati!
Care sunt stirile Dvs. preferate?
Acasă | Politic | Cabinetul bulgar va vota joi validarea demisiei cabinetului

Cabinetul bulgar va vota joi validarea demisiei cabinetului

Mărime font: Decrease font Enlarge font
Foto EPA Foto EPA

Parlamentul bulgar va vota joi validarea demisiei cabinetului de centru-dreapta GERB, a fost declarat în mod clar. După cum a fost anunțat miercuri devreme, premierul bulgar Boyko Borisov a înmânat demisia cabinetului său președintelui Parlamentului Tsetska Tsacheva. Tsacheva a spus reporterilor că a primit demisia lui Borisov și a cabinetului său miercuri la ora 11:23. Cabinetul va continua să funcționeze până la alegerea unui nou cabinet, potrivit agențiilor de știri din Bulgaria.

Borisov a făcut miercuri anunțul șocant al demisiei în masă a cabinetului său în jurul orei prânzului. Anunțul a urmat unei serii de proteste în masă îndreptate contra prețurilor ridicate la energie, apogeul nemulțumirii generale datorate aplicării programului de austeritate și modului de conducere a țării. Borisov a spus deputaților că partidul său nu va participa la formarea unui guvern de coaliție. 25 de persoane au fost internate la spital și 14 au fost rănite în urma ciocnirilor de miercuri după amiază dintre poliție și protestatari. La începutul zilei de marți, Borisov a cerut reducerea prețurilor la energie în încercarea de oprire a escaladării protestelor antiguvernamentale în masă, care ceruseră deja capul ministrului Finanțelor Simeon Djankov.

Prim-ministrul a promis de asemeni revocarea licenței subsidiarului local al firmei cehe CEZ de operare a rețelei naționale de electricitate. 

Subscribe to comments feed Comentarii (5 publicat):

Rival pe 14/04/2013 22:18:42
avatar
Toata lumea face cate ceva pe data de 7 Mai De dimineata de la 10, plartani alaturi de 34Life de la aceasi ora Need For Us ne indeamna sa adoptam animale, iar de la ora 21 Cercetasii ne invita sa primim 70.000 de lumanari aprinse, cu ocazia Zilei Luminii
Thumbs Up Thumbs Down
0
Greis pe 15/04/2013 00:15:12
avatar
eh, ce timpuri. iorga, vaida vovoed, maniu, titulescu acum facem vorbire de boc, croitoru, negoita, johannis, udrea. pana la urma si carol II era prin anii aia mai normal. acum suntem la mataranga lu' base.
Thumbs Up Thumbs Down
0
bdctck pe 16/04/2013 12:51:32
avatar
2y07zY <a href="http://jotzfyjsmyce.com/">jotzfyjsmyce</a>
Thumbs Up Thumbs Down
0
Dyahdevi pe 16/04/2013 16:08:01
avatar
wishing chef molly and the entire gssroman/gilbert/fenton crew a wonderful thanksgiving. we have SO much to be thankful for love you lots. menu sounds amazing!!! so happy that my gravlax has become a tradition!!!! xoxoxo
Thumbs Up Thumbs Down
0
zurmabkrzgw pe 20/04/2013 12:11:49
avatar
FyKPiD , dajvugseobqy, [link=http://qiksgthmrvej.com/]qiksgthmrvej[/link], http://oukhxwbklafu.com/
Thumbs Up Thumbs Down
0
total: 5 | aratând: 1 - 5

Publică comentariu comment

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Introduceţi codul din imagine:

  • email Trimite prin email unui prieten
  • print Versiune pentru tipărire
  • Plain text Doar text
Tagged as:
Evaluează acest articol
0