Newsletter
Email:
Poll: Ce stiri preferati!
Care sunt stirile Dvs. preferate?
Acasă | Politic | Bulgaria usureaza acordarea cetateniei pentru investitorii straini

Bulgaria usureaza acordarea cetateniei pentru investitorii straini

Mărime font: Decrease font Enlarge font
Foto file. Foto file.

Bulgaria a adoptat o lege prin care va fi facilitată și mai mult acordarea cetățeniei pentru investitori în încercarea de a încuraja dezvoltarea economică a țării. Bulgaria va oferi cetățenie străinilor originari din state din afară Uniunii Europene care sunt gata să investească minim 500.000 de leva și să creeze 10 locuri de muncă pentru bulgari, sub incidența amendamentelor legii de încurajare a investițiilor adoptată definitiv marți de Parlamentul bulgar drept răspuns la veto-ul prezidențial de anul trecut. Investitorii nu vor mai fi obligați să dețină un permis de ședere în Bulgaria de cel puțin un an.

Parlamentul a susținut propunerea Coaliției Albastre și a scăzut pragul investiției globale pe care investitorii trebuie să o întreprindă în regiunile sărace. Aceștia vor primi dreptul de ședere permanentă și cetățenia bulgară dacă pot investi 250.000 de leva și angaja 5 bulgari în zonele cu șomaj ridicat. Achiziția unei proprietăți imobiliare cu o valoare de cel puțin 600.000 de leva este un alt mijloc de a obține dreptul de ședere permanentă.

Proiectul de lege prin care se oferea dreptul de ședere permanentă străinilor care au investestit peste 1.000.000 de leva în realizarea de firme bulgare sau mixte sau au depus bani într-o bancă bulgară pentru o perioadă de 5 ani. Bulgaria a acordat deja pașapoarte etnicilor bulgari din afara granițelor. Principalii beneficiari sunt cetățeni din Macedonia, Serbia, Ucraina și Turcia.

Subscribe to comments feed Comentarii (2 publicat):

Eno pe 15/04/2013 01:37:05
avatar
I have always tghohut of autumn as a time of great beauty but also of a fresh energy. Maybe it's the way the wind smells, peppered with the falling leaves. And then it seems to me there is created a mystery. A mystery of change and something not easily explained. Something like the light in the photograph.
Thumbs Up Thumbs Down
0
Genaro pe 16/04/2013 16:00:05
avatar
That looks delicious, and after trnyig the Boca, I'd say that one's only decent because it's full of salt and filler type whatnot. Question: lentils come already cooked in a can, like kidney, navy, etc. beans, don't they? And can bulgar be purchased already cooked? You know I'm always trnyig to find the laziest way possible to make great homemade food!At any rate, this recipe looks like a winner, and frankly, they should give you a commission because this is a book that's batting close to a thousand for me based on your reviews. I think I very likely will purchase it!
Thumbs Up Thumbs Down
0
total: 2 | aratând: 1 - 2

Publică comentariu comment

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Introduceţi codul din imagine:

  • email Trimite prin email unui prieten
  • print Versiune pentru tipărire
  • Plain text Doar text
Tagged as:
Evaluează acest articol
0