Newsletter
Email:
Poll: Ce stiri preferati!
Care sunt stirile Dvs. preferate?
Acasă | Politic | Raportul Comisiei Europene referitor la Bulgaria ar putea fi emis mai devreme

Raportul Comisiei Europene referitor la Bulgaria ar putea fi emis mai devreme

Mărime font: Decrease font Enlarge font
Foto file. Foto file.

Comisia Europeană ar putea emite raportul său cu privire la progresele Bulgariei în sferele justiției și afacerilor interne mai devreme față de data programată inițial, sfârșitul acestui an, a declarat purtătorul de cuvânt al Comisiei Mark Gray, citat de postul național bulgar de radio. El a subliniat că după emiterea raportului referitor la România, Comisia va informa Consiliul Europei cu privire la problemele referitoare la Bulgaria. Gray a reiterat faptul că Bruxelles-ul a observat îndeaproape evenimentele din țară, astfel încât emiterea unui raport mai devreme de data stabilită este oricând posibilă.

Gray a explicat că nimic nu a fost stabilit în mod concret dincolo de conținutul raportului care va fi emis la sfârșitul anului 2013. Purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene a subliniat că raportul oficial cu privire la România este diferit față de actualizarea neoficială a informațiilor cu privire la Bulgaria. Potrivit lui Gray nu a fost încă fixată o dată limită pentru publicarea acestor informații, realizată la nivel de experți, nicidecum la nivel politic, în contextul în care Bulgaria a fost martora unor evenimente importante în ultimele luni.

Gray a semnalat că principala preocupare a Comisiei Europene sunt numirile deja efectuate în sistemul juridic bulgar, astfel încât datorită lor sistemul să funcționeze cu rezultate notabile. El a subliniat totuși că alegerile pentru Consiliul Juridic Suprem, Curtea Constituțională, și funcția de procuror general sunt probleme interne ale instituțiilor din Bulgaria. El a recunoscut că în anumite cazuri Comisia a tras un semnal de alarmă, dar numai din perspectiva procedurii, a transparenței, corectitudinii și integrității acesteia, fără a nominaliza anumite persoane pentru funcțiile respective.

Gray a spus în încheiere că Bruxelles-ul este atent să nu ofere sfaturi sau să adopte oficial o anumită poziție în favoarea unui anumit candidat.  

Subscribe to comments feed Comentarii (1 publicat):

Suhar pe 16/04/2013 14:42:54
avatar
Umm, those 2 dishes look so good. Wholesome and delciious. I like that chili also. It looks nice and substantial. I look forward to more reviews on this book. Iwill get mine soon. I hope it is released here in Ontario, Canada soon.I was wondering, can you do a few posts with pictures on what you eat daily. maybe like a breakfast and then dinner post with like 5 meals. You look amazing! So slim. (clapping hands). Keep up the great work.
Thumbs Up Thumbs Down
0
total: 1 | aratând: 1 - 1

Publică comentariu comment

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Introduceţi codul din imagine:

  • email Trimite prin email unui prieten
  • print Versiune pentru tipărire
  • Plain text Doar text
Tagged as:
Evaluează acest articol
0