Newsletter
Email:
Poll: Ce stiri preferati!
Care sunt stirile Dvs. preferate?
Acasă | Externe | Putin conduce in clasamentul Foreign Policy al celor mai puternici oameni din lume

Putin conduce in clasamentul Foreign Policy al celor mai puternici oameni din lume

Mărime font: Decrease font Enlarge font
Preluare Kremlin.ru Preluare Kremlin.ru

Președintele rus Vladimir Putin este cea mai puternică persoană din lume, potrivit unui clasament al revistei americane ”Foreign Policy”. De fapt Putin este al doilea pe listă pentru că primul loc a fost lăsat liber. Nimeni nu a fost nominalizat primul, deoarece, după cum a explicat reprezentantul ”Foreign Policy” Iarn Bremmer, ”într-o lume a individualităților, toți se așteaptă ca altcineva să-și asume responsabilitatea pentru cele mai dure și mai periculoase provocări”.

Președintele rus este urmat de președintele Rezervei Federale a Statelor Unite Ben Bernanke, nominalizat al treilea, de cancelarul german Angela Merkel (locul 4) și de președintele american Barack Obama (locul 5).

Locul 6 este ocupat de președintele Băncii Centrale Europene Mario Draghi, președintele Partidului Comunist Chinez Xi Jinping ocupă locul 7, iar Liderul Suprem al Iranului, Ayatollahul Ali Khammenei, ocupă locul 8. Președinta Fondului Monetar Internațional Christine Lagarde ocupă de asemeni locul 8, iar regele saudit, Abdullah Bin Abd Al-Aziz, a fost clasificat al zecelea, potrivit agenției de știri ruse RIA Novosti. 

Subscribe to comments feed Comentarii (2 publicat):

Enna pe 14/04/2013 21:12:09
avatar
they'd never come back after the strikes are back, or at least have been reclaped. Basically, my guess is that there will be some token actions taken, but not much in the long term, unfortunately.
Thumbs Up Thumbs Down
0
RomanLon pe 01/03/2017 02:52:49
avatar
Frumuseţea sanilor nu este durabilă. Cu toate acestea, o femeie speră să rămână sexuală şi dorită la orice varstă. Fiecare femeie ştie că decolteu frumos e cartela de vizită şi fanionul biruinţei sexului opus. Nu trebuie să vă inducă în eroare zadarnicile aşteptări că felurite antrenamente, diete şi reţetele naturiste dubioase sunt capabile de rezolvart problema sânilor vestejiţi şi deformaţi. Cu atât mai mult nimic din arsenalul descris nu ajută! Însă, există o metodă suficient de bună pentru marirea sanilor - crema Bust Size pentru sâni.
Nu merită de a pierde cumpătul şi din greşeală a presupune că numai operaţiile estetice vor fi salvarea frumuseţii şi a mândriei femeieşti. Unicul produs inovator Bust Size este o şansă pentru fiecare femeie de a profita de o nouă tinereţe, de posibilitatea deschiderii a noi faţete sexuale. Produsul e eficient şi înofensiv, el schimbă la maximum propriul bust în timp relative scurt.


<a href=http://meinebewertung.org/ro/bust-size-o-inovatie-pentru-toare-femeile-si-o-revolutie-a-frumusetei.html>care plăcut surprinde</a>
Thumbs Up Thumbs Down
0
total: 2 | aratând: 1 - 2

Publică comentariu comment

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Introduceţi codul din imagine:

  • email Trimite prin email unui prieten
  • print Versiune pentru tipărire
  • Plain text Doar text
Tagged as:
Evaluează acest articol
5.00