Newsletter
Email:
Poll: Ce stiri preferati!
Care sunt stirile Dvs. preferate?
Acasă | Externe | Rusia insistă ca Uniunea Europeană să acorde maximă prioritate South Stream

Rusia insistă ca Uniunea Europeană să acorde maximă prioritate South Stream

Mărime font: Decrease font Enlarge font
Preluare EPA Preluare EPA

Rusia crede că proiectul magistralei de gaz South Stream trebuie să fie o prioritate maximă pentru Uniunea Europeană a afirmat ministrul rus de externe Serghei Lavrov citat de agenția rusă de știri Interfax. Ministrul a subliniat că magistrala Nord Stream a primit deja statutul de proiect prioritar din partea Uniunii Europene. Asigurarea aceluiași statut pentru South Stream a fost deja discutată în cadrul întâlnirii Uniunea Europeană-Rusia.

Lavrov a subliniat că prin magistrala South Stream urmează a fi pompată o cantitate de gaz mai mare decât cantitatea pompată în prezent prin Nord Stream. El a mai arătat că stipulațiile celui de al treilea pachet european de legi relative la energie și combustibili încalcă angajamentele pe care și le-a asumat Uniunea Europeană de a nu înrăutăți condițiile derulării afacerilor cu Rusia. 

Subscribe to comments feed Comentarii (2 publicat):

Elena pe 14/04/2013 23:17:07
avatar
Eu m-am plictisit de cat de rar voreba, asa ca am plecat inainte sa termine. Crin n-are ce sa caute la militie, dar in schimb ar fi haios sa il aduca inapoi pe Troaca. Cu justitia si internele la PNL, mai le da si transporturile (ca sa pastreze echilibrul in coalitie) si finantele, ca oricum Pogea mai are un pic si face infarct, si poate asa avem si noi in sfarsit guvern, nu o adunatura de militieni isterici. Ei pot sa pastreze turismul, tineretul, in fine toate ministerele ce se ocupa cu organizat balciuri si vopsit biserici. Aici au dovedit ca se pricep, cel putin cantitativ.
Thumbs Up Thumbs Down
0
Rudy pe 16/04/2013 08:45:52
avatar
Eu m-am plictisit de cat de rar vebroa, asa ca am plecat inainte sa termine. Crin n-are ce sa caute la militie, dar in schimb ar fi haios sa il aduca inapoi pe Troaca. Cu justitia si internele la PNL, mai le da si transporturile (ca sa pastreze echilibrul in coalitie) si finantele, ca oricum Pogea mai are un pic si face infarct, si poate asa avem si noi in sfarsit guvern, nu o adunatura de militieni isterici. Ei pot sa pastreze turismul, tineretul, in fine toate ministerele ce se ocupa cu organizat balciuri si vopsit biserici. Aici au dovedit ca se pricep, cel putin cantitativ.
Thumbs Up Thumbs Down
0
total: 2 | aratând: 1 - 2

Publică comentariu comment

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Introduceţi codul din imagine:

  • email Trimite prin email unui prieten
  • print Versiune pentru tipărire
  • Plain text Doar text
Tagged as:
Evaluează acest articol
4.00