Newsletter
Email:
Poll: Ce stiri preferati!
Care sunt stirile Dvs. preferate?
Acasă | Externe | Filmul ”Aliați apropiați” al lui Obama a devenit popular în Bulgaria

Filmul ”Aliați apropiați” al lui Obama a devenit popular în Bulgaria

Mărime font: Decrease font Enlarge font

Filmul unui reporter danez de televiziune în care președintele american Barack Obama le vorbește unor șefi de state despre faptul că sunt ”aliați apropiați” ai SUA a devenit foarte popular în Bulgaria după vizita premierului bulgar Boyko Borisov la Washington DC din 3 decembrie 2012, afirmă un comunicat al Novinite. În acea vizită Borisov a auzit de la Obama că Bulgaria este un aliat apropiat sau excepțional al Statelor Unite, motiv de mândrie și bucurie pentru susținătorii de acasă ai premierului bulgar. Însă bucuria a scăzut mult în intensitate după difuzarea în Bulgaria a filmului în care și alți lideri ai unor state aliate cu America au fost gratulați cu aceleași cuvinte. 

Între timp, corespondentul Deutsche Welle la Washington Sonya Kanikova, originară din Bulgaria, a arătat citată de cotidianul bulgar Sega că discuțiile Obama-Borisov au trecut în mare măsură neobservate în SUA. Astfel, doar o serie de câteva ziare americane, Washington Post, Seattle Times și USA Today, au publicat scurte articole despre vizită. Articolele au fost bazate pe informații copiate de pe site-ul oficial al Casei Albe, contrar interesului imens provocat în Bulgaria de întâlnire, care a ocupat prima pagină a multor ziare locale. 

Desigur, comentariile Kanikovei nu sunt surprinzătoare, deoarece Bulgaria, o țară mică și îndepărtată pentru americani, este foarte rar menționată în ziarele din Statele Unite pentru că toate legăturile politice și parteneriatele dintre America și Bulgaria nu sunt interesante pentru cititorii de presă și telespectatorii de peste ocean. Această situație nu e flatantă mai spune Kanikova, dar povestește că a întâlnit americani din New York perfect convinși că Bulgaria este numele unui restaurant cu specific din Mahattan. Alți americani știu doar că există în Bulgaria numeroși hacker-i și fraudatori de bancomate pricepuți, dar habar n-au unde se află această țară situată pe hartă. 

Subscribe to comments feed Comentarii (6 publicat):

Paul pe 14/04/2013 20:38:53
avatar
I can't tell you much I enjoyed these lonkiog at these pictures (Photos Taken at the Right Time From the Right Angle). I am a stay at home mom with no experience whatsoever in photgraphy, other than the ones I've taken of my kids and cats and I think these Right Angle photos are fantastic, funny, and full of life. They so remind us of the thousands of moments in life that the camera captures and we miss.
Thumbs Up Thumbs Down
0
James pe 15/04/2013 01:12:48
avatar
for the appreciation, don't wait for my next uplaod, just have a look at this post I made a few days ago. Now days, I'm busy on Web Design resources so won't be making posts like this one, but fellow writer Waseem is making several quality inspirational posts. Keep checking back, I have complete faith that you will enjoy your experience.
Thumbs Up Thumbs Down
0
ibzglmjkg pe 16/04/2013 12:20:30
avatar
aDQnxJ <a href="http://apyhvpndyqjt.com/">apyhvpndyqjt</a>
Thumbs Up Thumbs Down
0
mtxkzdzpaa pe 16/04/2013 12:53:16
avatar
2CONiw <a href="http://vseumnivqqop.com/">vseumnivqqop</a>
Thumbs Up Thumbs Down
0
sxuhbpm pe 20/04/2013 12:14:13
avatar
xm43Dw , oyqiibvenchq, [link=http://mdlhkwxdetvm.com/]mdlhkwxdetvm[/link], http://ncnzbqqenfxy.com/
Thumbs Up Thumbs Down
0
vrvrji pe 22/04/2013 13:20:20
avatar
fJdDJx <a href="http://ygppnvwnxbad.com/">ygppnvwnxbad</a>
Thumbs Up Thumbs Down
0
total: 6 | aratând: 1 - 6

Publică comentariu comment

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Introduceţi codul din imagine:

  • email Trimite prin email unui prieten
  • print Versiune pentru tipărire
  • Plain text Doar text
Tagged as:
Evaluează acest articol
0