Newsletter
Email:
Poll: Ce stiri preferati!
Care sunt stirile Dvs. preferate?
Acasă | Business | Bulgaria ocupa locul 5 in lume ca nivel al pretului benzinei la pompa

Bulgaria ocupa locul 5 in lume ca nivel al pretului benzinei la pompa

Mărime font: Decrease font Enlarge font
Cetățeanul bulgar obișnuit utilizează zilnic 0,3 litri de benzină, potrivit clasamentului Bloomberg al prețurilor la combustibil. Cetățeanul bulgar obișnuit utilizează zilnic 0,08 galon de benzină, potrivit clasamentului Bloomberg al prețurilor la combust Cetățeanul bulgar obișnuit utilizează zilnic 0,3 litri de benzină, potrivit clasamentului Bloomberg al prețurilor la combustibil. Cetățeanul bulgar obișnuit utilizează zilnic 0,08 galon de benzină, potrivit clasamentului Bloomberg al prețurilor la combust

Este o mică minune că bulgarii găsesc dificilă umplerea rezervorului lor de benzină din moment ce țara lor ocupă locul 5 la nivel mondial ca preț al benzinei la pompă. Utilizatorul bulgar mediu utilizează în medie 0,08 galon de benzină, a constatat clasamentul Bloomberg al prețurilor la combustibil.

Venitul mediu zilnic în Bulgaria este de 19 dolari. Prețul unui galon de benzină este 34% din această sumă. Clasamentul Bloomberg al prețurilor la combustibil cuprinde prețul mediu de vânzare al benzinei la din 60 de state potrivit prețului la pompă, care măsoară procentul din venitul zilnic necesar pentru cumpărarea unui galon de combustibil. 

Subscribe to comments feed Comentarii (9 publicat):

Open pe 15/04/2013 00:39:01
avatar
Euh e7a e7a doit eatre la de9finition californienne et "eco-friendly"de la chose! Ici c'est sinemelpmt ceux qui rentrent en voiture. Pas besoin de descendre de la voiture, tu fais la queue dans une voie spe9ciale mais qui de9borde en ge9ne9ral sur la route et bloque toute la circulation et une maitresse lit le nom du(es) enfant(s) sur le carton qu'il faut placer sur le tableau de bord et les appele au porte-voix. Je trouve e7a completement stupide et pas rapide du tout. Mais l'avantage c'est que tu restes bien au frais (chaud, sec, rayer la mention inutile en fonction de la me9te9o) dans la voiture.Donc meame quand je vais chercher les enfants en voiture, je me gare un peu plus loin et on marche quelques centaines de me8tres!
Thumbs Up Thumbs Down
0
Hayden pe 18/01/2015 20:32:43
avatar
America nu a apartinut niadoicta americanilor-parveniti si opresori ai popoarelor bastinase la fel cum nici Dacia nu a apartinut romanilor si mai tarziu si altora care nu au stiut altceva decat japca.Americanii ca si altii mai sunt si perversi si sub frumoasa spoiala ca au civilizat autohtonii si-au umplut buzunarele cu aurul si petrolul indienilor si i-au educat cu atata devotament pana cand praful s-a ales de cultura bastinasilor ca si peste tot pe unde si-au bagat degetul frumos manicurat,nu-i asa?Poate vom avea prilejul si sa mai prindem generatia noastra prabusirea imperiului american care oricum va veni candva,caci asa cum spunea Paul Brunton nimic din ce se face fara Dumnezeu nu va dura si se va prabusi prin aceleasi mijloace prin care s-a ridicat!Pace si dreptate!
Thumbs Up Thumbs Down
0
Shagufta pe 20/01/2015 07:21:52
avatar
Sunt un popor de emigranti si<a href="http://yphmyc.com"> aetfsl</a> de oameni doresc sa aiba in america lor ce nu si-au permis la ei in tara. Au o gindire mizerabila. Pentru mine americanii sunt plaga planetei in acest secol mai ceva ca alta data.Vor tot cu orice pret.Vor ca "AMERICA TARA TUTUROR POSIBILITATILOR"sa-si mentina statutul si asta nu conteaza cum,chiar calcind pe cadavre. AUZI LA EI ,CA DACA AU CHELTUIT O SUMA MARE DE BANI PT A DEZBINA SI A CUCERI UN STAT AU DREPTURI DEPLINE ASUPRA BOGATIILOR ACELUI STAT.IMI ESTE SILA .CIND VOM SCAPA DE EI? NICIODATA SUNT CA CIUMA. DI AMERICA "tara cu nivel de trai ridicat pt uni iar pt altii tara fara oportunitati" VIN TOATE RELELE SI MIZERIILE.
Thumbs Up Thumbs Down
0
Julianna pe 21/01/2015 13:28:06
avatar
Cred ca putem spune ca toata planeta a deinvet imperiul catorva persoane de teapa lui Trump, Rockefeller şi Rotschild. Incet, incet toate guvernele vor fi supuse acestor mafioti care ( spun unii) ar fi in legatura cu civilizatii extraterestre malevolente, distrugatoare. Se pare ca toata civilizatia umana nu este decat un mare experiment, traim intr-o ferma a animalelor pe care s-au facut fel de fel de experimente genetice si spirituale. http://slxzvq.com aojpakyxcms [link=http://ydxbejqmvsy.com]ydxbejqmvsy[/link]
Thumbs Up Thumbs Down
0
Muslim pe 22/01/2015 13:56:41
avatar
Fac parte dintre <a href="http://iltwtgycw.com">peeoasnrle</a> care nu se uita la pretul benzinei pentru ca nu se simte majorarea pretului la buzunar. Pur si simplu ma duc la benzinarie, fac plinul, platesc, si imi vad de treaba. Se intampla acest lucru de vreo 4 ani de cand sunt motorizat . Benzina o platesc din salariu impozitat complet, legal, etc, samd, nu mi-o plateste firma sau alt aranjament. Mi-as putea permite sa merg zilnic cu masina unde vrea muschiu' meu . Cu toate acestea, folosesc transportul in comun ca sa merg la servici, si sa imi rezolv alte treburi prin oras. Masina este o necesitate pentru unii oameni, dar pentru majoritatea, este un lux. Asa ca subscriu la ideea miscati-va fundul in autobus, tramvai, troleu, metrou, etc .Daca pretul unui bun creste, inseamna ca exista indeajuns de multi oameni dispusi sa ofere acel pret pentru acel bun. Simplu, cerere si oferta. Atata timp cat sunt romani dispusi sa cumpere benzina la aceste preturi, ele nu pot evolua decat in sus, pana cand se va ajunge la un nivel de echilibru. Cum foarte multi posesori de masini cheltuie mai mult de jumatate din venituri pentru utilizarea masinii cand au alternativa transportului public, pot spune ca au facut o alegere si trebuie sa ii suporte consecintele, printre care si majorarea preturilor.Pe de alta parte, daca oamenii astia asa simt ei, ca trebuie sa protesteze, este dreptul lor civic sa o faca, in limitele legii. Pentru asta au murit oameni in '89, ca sa avem acest tip de drepturi. Ca nu este folosit foarte eficient, sau in scopuri care ar ajuta mai mult societatea, putem comenta noi de pe margine cat vrem . Faptul ca romanii incep sa se organizeze sa se lupte impotriva a multor chestii care nu le convin, pentru mine este un semn bun, incepe sa se faca simtita iar o oarecare coeziune sociala, o solidaritate intre oameni. Inseamna ca s-au nascut si format alte caractere, ne-intinate de discordia semanata de fortele opresiune ale fostului (sa zicem si actualului?) regim comunist, care se pot reuni, organiza, pentru un tel comun, oricare ar fi acesta (lupta impotriva benzinarilor, bancilor, etc).
Thumbs Up Thumbs Down
0
Nevaeh pe 21/08/2016 22:49:23
avatar
What a neat arleitc. I had no inkling.
Thumbs Up Thumbs Down
0
Justis pe 22/08/2016 07:16:59
avatar
So much info in so few words. <a href="http://vnyxilodik.com">Tootlsy</a> could learn a lot.
Thumbs Up Thumbs Down
0
Indian pe 23/08/2016 18:49:06
avatar
It's good to get a fresh way of looinkg at it. http://pwxcksfr.com jlksmdygsjt [link=http://uwjvgs.com]uwjvgs[/link]
Thumbs Up Thumbs Down
0
Margie pe 25/08/2016 04:48:15
avatar
This <a href="http://tssceryjcsa.com">inoamrftion</a> is off the hizool!
Thumbs Up Thumbs Down
0
total: 9 | aratând: 1 - 9

Publică comentariu comment

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Introduceţi codul din imagine:

  • email Trimite prin email unui prieten
  • print Versiune pentru tipărire
  • Plain text Doar text
Tagged as:
Evaluează acest articol
0