Newsletter
Email:
Poll: Ce stiri preferati!
Care sunt stirile Dvs. preferate?
Acasă | Business | Acord de parteneriat semnat intre Bulgaria On Air si Bloomberg

Acord de parteneriat semnat intre Bulgaria On Air si Bloomberg

Mărime font: Decrease font Enlarge font
Foto EPA Foto EPA

Postul privat de televiziune de știri economice și grupul media bulgar Bulgaria On Air (bgonair.bg) și gigantul american de știri economice și financiare Bloomberg (bloomberg.com/TV) au semnat un acord de parteneriat, potrivit unui comunicat transmis de cei doi parteneri luni. În cadrul acordului canalul de știri economice și financiare cu acoperire globală Bloomberg TV devine principala sursă pentru astfel de știri pentru Bulgaria on air, care transmite prin cablu, satelit și canalele de televiziune terestre obișnuite.

”Într-o perioadă scurtă de timp, echipa Bulgaria On Air a câștigat încrederea și interesul telespectatorilor bulgari. Noi credem că parteneriatul nostru cu televiziunea Bloomberg va crește și mai mult în viitor calitatea produsului nostru de televiziune”, a spus Victoria Mitkova, managerul grupului media bulgar, în cadrul unei conferințe de presă. Televiziunea Bloomberg, care transmite încontinuu 24 de ore de informații despre firme, persoane și informații legate de mișcările de pe piețele internaționale, va furniza zilnic partenerului său bulgar interviuri originale, știri și alte programe care vor fi transmise în bulgară.

Televiziunea Bloomberg dispune de studiouri la New York, Londra și Hong Kong; are ca angajați 2.400 de experți media în cadrul a 146 de birouri din 72 de țări. Bulgaria On Air a început să transmită în septembrie 2011. Echipa sa include jurnaliști bulgari cunoscuți cu o experiență bogată câștigată în cadrul altor posturi de televiziune. Grupul media publică de asemeni revista de bord a transportatorului național Bulgaria Air și deține o rețea de radio cu acoperire națională, site-uri internet și care de televiziune. Mai multe despre noul acord de parteneriat se pot afla pe bgonair.bg și bloomberg.com/tv.  

Subscribe to comments feed Comentarii (3 publicat):

Freimar pe 19/01/2015 18:48:54
avatar
What a pluarese to meet someone who thinks so clearly
Thumbs Up Thumbs Down
0
Maria pe 21/01/2015 20:12:55
avatar
Actually ECRI sees a slowdown in China/India/ from mid year.All we need is a tiny frcotian of bad news from that region to start making money on the sell side. By that time it's better if the SEC reinstates the uptick rule again to save the bulls .. http://rqncckokafs.com mtnslt [link=http://kyifbrm.com]kyifbrm[/link]
Thumbs Up Thumbs Down
0
Abasztx pe 22/01/2015 16:54:28
avatar
I don't get it Bucky. You're down for cats to put whatever they want on Chinatown<a href="http://vjiifgxdky.com"> rftooops</a> but are opposed to people who profit from poison having to be more forth coming on one of their main hustles?
Thumbs Up Thumbs Down
0
total: 3 | aratând: 1 - 3

Publică comentariu comment

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Introduceţi codul din imagine:

  • email Trimite prin email unui prieten
  • print Versiune pentru tipărire
  • Plain text Doar text
Tagged as:
Evaluează acest articol
0