Newsletter
Email:
Poll: Ce stiri preferati!
Care sunt stirile Dvs. preferate?
Acasă | Business | Legenda Wall Street Jim Rogers Mulls va investi in Bulgaria

Legenda Wall Street Jim Rogers Mulls va investi in Bulgaria

Mărime font: Decrease font Enlarge font
File foto. File foto.

Legenda Wall Street și investitorul internațional de succes, autorul și exportatorul Jim Rogers a spus că va analiza posibilitatea unor investiții în Bulgaria. Aceasta se numără printre cele câteva state în care Jim Rogers ar investi chiar acum, deoarece aici a constatat cele mai multe îmbunătățiri de la ultima sa călătorie în jurul lumii, a declarat miliardarul care trăiește în prezent în Singapore, în cadrul unui interviu acordat Gold Radio Café. El a fost invitat în emisie pentru a vorbi despre noua sa carte ”Inteligența străzii: Aventuri pe drum și în piețe”.

În opinia sa Balcanii sunt într-o situație înfiorătoare, dar Bulgaria este un loc în care reformele funcționează. ”Mă gândesc să investesc în Bulgaria. Îmi mențin privirea ațintită asupra acelei zone spre a vedea ceea ce se petrece și pentru moment nu mă gândesc la nimic altceva decât la Bulgaria”, a spus Rogers. Pentru el Myanmar, China și Costa Rica sunt piețele cele mai favorabile pentru cei ce doresc să investească. Myanmar a trecut prin schimbări dramatice și interesante, China s-a deschis spre lume acum 30-35 de ani și a devenit o poveste de mare succes, în timp ce Rusia și-a schimbat atitudinea în privința capitalismului, drept pentru care miliardarul se gândește să investească și aici.

Întrebat ce ar alege dacă va crea o moștenire pentru nepoții săi, Jim Rogers a menționat metalele prețioase sub formă de active solide. Rogers a început să speculeze la bursă cu 600 de dolari în 1968. În 1973 el a format Fondul Quantum alături de legendarul investitor George Soros înainte ca acesta să se retragă multimilionar la vârsta de 37 de ani. Rogers și Soros au reușit să asigure fondului de investiții o creștere miraculoasă de 4.200% în decurs de 10 ani, în timp ce Standard & Poors nu a atins decât o creștere de 47% în același interval de timp. Soros si Rogers au condus ceea ce este considerat în prezent drept primul fond de investiții cu adevărat global. 

Subscribe to comments feed Comentarii (0 publicat):

total: | aratând:

Publică comentariu comment

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Introduceţi codul din imagine:

  • email Trimite prin email unui prieten
  • print Versiune pentru tipărire
  • Plain text Doar text
Tagged as:
Evaluează acest articol
0