Newsletter
Email:
Poll: Ce stiri preferati!
Care sunt stirile Dvs. preferate?
Acasă | Business | M3 Communications Group, declarată marcă bulgară de vârf în PR

M3 Communications Group, declarată marcă bulgară de vârf în PR

Mărime font: Decrease font Enlarge font

Cea mai mare agenție bulgară de relații publice, M3 Communications Group Inc., a fost recunoscută drept cea mai puternică marcă de pe piața bulgară a relațiilor publice, potrivit unui studiu efectuat asupra consumatorilor locali întreprins de Superbrands, cel mai mare arbitru internațional de mărci afirmă un comunicat al agenției citat de Novinite. M3 Communications Group Inc. este un asociat al firmei de consultanță la nivel internațional în relații publice Hill & Knowlton membru al WPP Group PLC. Istoria M3 Communications Group Inc. este una de succes în Bulgaria de 18 ani. Din portofoliul ei fac parte peste 5.200 de proiecte realizate pentru aproape 250 de clienți. Dintre acestea, câteva au fost răsplătite cu prestigioase premii internaționale. Printre clienții companiei se numără firme bulgare și internaționale, lideri ai pieței imobiliare, de cosmetice, bunuri de larg consum, de producere și distribuție a energiei electrice și serviciilor de curierat etc.

Este pentru a treia oară când acest studiu prestigios e organizat în Bulgaria. El a culminat cu o ceremonie de premiere strălucitoare derulată miercuri dimineața în aula Universității ”Sfântul Kliment Ohridski” din Sofia de recunoaștere a mărcilor bulgare de vârf din mai multe domenii. Arbitrul internațional de mărci a selectat cele mai reprezentative 500 de mărci dintre 1.500 de nominalizați la diferite categorii din diferite sectoare.

În afară de M3 Communications Group au mai fost premiați popularul motor de căutare Google, postul de televiziune bulgar privat bTV, liderul bulgar pieței de apă îmbuteliată Devin, firma de automobile BMW, vinăriile bulgare Domeniile Boyar, Happy, un lanț din Bulgaria de restaurante cu servire rapidă și Unicredit Bulbank subsidiar UniCredit Group.

Proiectul Superbrands Bulgaria este parte a programului internațional Superbrands, care e operațional în peste 80 de țări pentru identificarea și promovarea celor mai reprezentative mărci și practici de afaceri de pe piață. Modalitatea de selecție și evaluare a mărcilor este aceeași în toată lumea. Ea cuprinde două etape: votul secret al consiliului de administrație al Superbrands și un vot național reprezentativ online, organizat în acest an de către firma GFK Bulgaria. În acest an comisia de conducere independentă a Superbrands Bulgaria a fost prezidată de Venelia Gocheva, președintele comitetului editorial al trustului Media Group Holding din Bulgaria.

Premiul pentru cea mai reprezentativă marcă din domeniul relațiilor publice este conferit   pentru a patra oară M3 Communications Group. În august, omul de afaceri bulgar, expert  în relații publice și administrator al firmei, Maxim Behar, a primit premiul de excelență în calitate de administratorul anului în domeniile publicitate, marketing și relații publice din partea The Stevis, sau Premiile Internaționale pentru succes în Afaceri. În octombrie, el a primit premiul ”Negociatorul Deceniului” din partea Asociației de Negociatori în Afaceri a Indiei în cadrul unui dineu de gală strălucitor organizat la hotelul Taj Mahal Palace din Mumbai, și în aceeași lună el a fost votat ”Administratorul Anului” în Bulgaria în 2012 în    urma unui sondaj online realizat de cel mai mare post de televiziune privat bulgar bTV ca parte a concursului anual dedicat alegerii celor mai buni administratori realizat de revista binecunoscută în Bulgaria ”Manager”. 

M3 Communications Group a fost fondată în 1994. Oferă o gamă completă de servicii de consultanță în relații publice și media, administrarea evenimentelor, piața comunicațiilor și a publicității, conferințelor de afaceri și întâlnirilor diverse, monitorizare media precum și servicii internet. Fondatorul companiei, Maxim Behar are o experiență extinsă în relații publice de 25 de ani și e un expert recunoscut în domeniu. Personalitatea sa creativă are o influență puternică asupra vieții politice și a lumii afacerilor din Bulgaria. 

Subscribe to comments feed Comentarii (0 publicat):

total: | aratând:

Publică comentariu comment

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Introduceţi codul din imagine:

  • email Trimite prin email unui prieten
  • print Versiune pentru tipărire
  • Plain text Doar text
Tagged as:
Evaluează acest articol
0